vineri, 12 iunie 2015

Cand pierdem pe cineva drag

Subiectul de aceasta data e unul destul de sensibil si anume pierderea unei persoane dragi.


Fie ca acea persoana paraseste lumea noastra spre viata vesnica, fie ca acea persoana renunta la noi sau se indeparteaza, pierderea unei persoane apropiate noua va durea enorm! Dar cel mai important e sa retinem ca Dumnezeu are planurile lui puse la punct si totul se intampla cu un motiv,tot raul ce ne va inveli la un moment dat si suferinta ce ne va sufoca, toate vor fi cu un scop bine pregatit si vor duce la ceva mai bun,mai vesel.

Pierdem ceva pentru a castiga altceva,pierdem o legatura pentru a forma alta mai potrivita,pierdem persoane dar lipsa lor nu va ramane necompensata. Oricat de greu ti-ar fi acum,crede-ma ca nu va dura la nesfarsit suferinta ta! Ai mai trecut prin necazuri cu siguranta si uite,esti in viata si lupti si asta e un lucru minunat! Vei depasi si golul pe care il simti acum,dar pana atunci rezista si priveste inspre parti bune, fi optimist si spera si lasa timpul sa isi faca treaba!

Totul se întâmplă cu un motiv, am intalnit acea persoana cu un motiv si acea persoana pleaca din viata noastra tot cu un motiv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu