luni, 18 mai 2015

Desi parem complicate, noi femeile suntem destul de simple

Femeile au fost mereu niste creaturi interesante pe care cei mai multi barbati nu le pot descifra si intelege, dar am o veste buna pentru voi. Femeile, desi vor sa fie intelese, isi doresc mult mai mult sa fie iubite si in plus, degeaba te chinui sa intelegi o femeie...vei reusi doar sa innebunesti incercand.


Ce cauta femeile, ce isi doresc ele de la un barbat?

1.Iubire. O iubire pasionala, tandra, care sa le consume si sa le fure inimile. Vor sa se simta iubite si sa li se dovedeasca iubirea aceea.

2.Gesturi mici, dar din inima. Iubirea trebuie mereu dovedita, chiar daca sti ca persoana de langa tine e a ta si deja te iubeste. Opreste-te din plimbare si rupe-i o crenguta inflorita sau culege-i o margareta si pune-i-o in par. Gateste-i, scrie-i mesaje romantice care sa o surprinda, sau o scrisoare(da, scrisorile au un efect teribil asupra femeilor si sunt apreciate chiar si in zilele noastre), sau da-i mesaj dupa ce adoarme si aminteste-i ce iubesti la ea sau cat de norocos te simti sa o ai. O va face sa zambeasca ore in sir a doua zi.

3.Apreciaz-o! O femeie adora sa i se reaminteasca cat e de frumoasa sau ce bine miroase parfumul ei,sau cat de bine ii sta aranjata intr-un anumit fel. Femeile vor complimente sincere si simple, mai ales despre cele mai mici detalii;adora sa vada ca esti atent la detalii.

4.Femeile au mare nevoie de protectia unui barbat,au nevoie sa se simta protejate si sa stie ca nimeni nu se atingede femeia lor. Locul cel mai sigur al unei femei trebuie sa fie in bratele iubitului.

5.Femeile cauta barbati inteligenti cu care sa poata conversa oricand despre orice,care sa vorbeasca si sa scrie corect, care sa stie ca litera "k" se foloseste mai rar, in cuvinte precum "kilogram" si "kiwi", nicidecum in limbi straine precum "kmf?"(tradus, "ce mai faci?") si care sa stie ca semnele de punctuatie ar trebui folosite destul de des, mai ales la sfarsitul frazelor.

Nu in ultimul rand, femeile vor barbati langa ele! Nu baietei ce pretind a fi barbati. Nu inaintarea in varsta te face barbat ci felul cum te comporti cu femeia de langa tine!!!Poti fi barbat si la 18 ani,precum si un baietel natang la 30 de ani. Un barbat nu ii va da motive de indoiala iubitei,nu o va face geloasa in mod intentionat, cu scopul de a se razbuna sau a o rani. Un barbat nu va ridica nici macar tonul la iubita lui, decat cand ii va declara iubirea ca sa nu mai zic ca nu o va atinge decat cu mangaieri tandre,nu cu gesturi brutale. Un barbat o va face sa se simta iubita si nu o va lasa vreodata sa creada contrariul.


Iar in final, barbatii vor ramane cu femeile adevarate,ce cauta iubire si protectie, iar baieteii vor ramane cu fetitele pe care le impresionezi cu BMW nu stiu de care si cu un compliment fals, scris gresit. Un "dragutzo" sau :frumushiko" dezgusta o femeie, dar da, cucereste fetitele.

Asa ca, o femeie nu e asa greu de inteles si e destul de usor de iubit, dar daca vrei langa tine o femeie, asigura-te mai intai ca tu esti un barbat in adevaratul sens al cuvantului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu