sâmbătă, 9 mai 2015

Obisnuiai sa crezi ca nu poti trai fara el

Obisnuiai sa crezi ca nu poate trece o zi fara sa il vezi, fara sa ii vezi zambetul acela cuceritor de care te-ai indragostit nebuneste, fara sa il suni sa ii povestesti toate pataniile tale si sa il auzi la randul lui povestindu-ti fiecare amanunt al zilei lui. 


Si uite draga mea, acea zi a venit. Si iti e atat de greu, si nimeni nu stie ce e in sufletul tau! Si zilele ce vor urma, vor fi mult mai grele! Sa pierzi persoana pe care o iubesti din toata inima nu se intampla doar odata, o vei pierde de fiecare data cand ii vei auzi numele, ii vei descoperi unul din tricourile lui in dulap,adanc ascuns, sau vei bea ceaiul din cana lui preferata, sau vei auzi la radio cantecul ala. Oh,cantecul vostru,care iti trezeste atatea amintiri...

Ai vrea sa te razgandesti,ai vrea sa te intorci la el, iti e dor. Un dor de acela,care te sfasie si iti rupe inima intr-o mie de bucatele pe care doar el le poate lipi. Si simti ca nu mai ai pentru ce trai, si nu sti ce sa faci. Dar,ai pornit pe un drum! Ai decis ca nu mai poti lupta,ca doar va raniti reciproc si ti-ai luat adio. Nu uita de ce ai facut asta,in momentele cand tii telefonul si astepti sa vibreze si tresalti imediat ce ai primit un mesaj.

Nu te voi minti ca restul sa iti zic ca va fi totul bine si ca amintirile trec. Doar timpul trece,insa timpul nu te va face sa nu il mai iubesti, cel putin nu la inceput. Si eu credeam ca voi reusi sa trec si sa uit iubirea aceea care mi-a provocat sute de emotii si pentru care imi depaseam orice limita ,dar nu e aşa. Timpul te va ajuta sa suporti absenta persoanei ce obisnuia sa fie totul. Acum esti trista,dar situatia nu va fi mereu asa. Nu are rost sa mai plangi noptile si sa te invelesti intr-un val de tristete.

Razi, iubeste-ti prietenii si tine-i aproape mai ales acum cand ai atata nevoie de ei, iesi, alunga-ti gandurile negative si umple-ti timpul cu alte activitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu