marți, 26 mai 2015

Nu pastra orice fel de oameni in viata ta!

Oricat ai indragi persoanele cu care te-ai inconjurat pana acum, e bine ca uneori sa faci curatenie; si cum te debarasezi de lucrurile ce nu iti mai folosesc sau de hainele vechi ce odata iti erau bune dar acum nu iti mai vin, la fel trebuie sa faci si cu oamenii ce nu ti se mai potrivesc si nu te ajuta sa evoluezi.

Unul din citatele mele preferate spune cam asa: "Odata cu inaintarea in varsta realizezi ca e mai putin important numarul de prieteni pe care ii ai ci conteaza mai mult cat de adevarati sunt acestia". De ce sa ai multi "prieteni" daca foarte putini dintre ei iti sunt cu adevarat alaturi? Celorlalti nu le pasa...de ce ti-ar pasa tie?

Ce oameni sa nu ai in jurul tau?

  • oameni care se joaca cu tine sau cu sentimentele tale;
  • oameni prefacuti, ce doar se folosesc de tine si oameni pentru care tu reprezinti doar o unealta folosita pentru scopurile lor egoiste;
  • oameni cu o gandire limitata, oameni ce te trag in jos in loc sa te motiveze sa fi mai bun;
  • oameni care isi bat joc de visele tale si nu te ajuta sa ti le indeplinesti, nici macar cu sprijin moral;
  • oameni care asteapta sa ii cauti tu mereu, dar ei nu fac eforturi sa vada cum te simti;
Oamenii care vor sa te cunoasca cu adevarat si pentru care tu reprezinti o prioritate, MERITA PASTRATI! Si cei care raman langa tine in ciuda faptului ca ii superi sau au vazut ce dezastru poti fi si iti stiu deja defectele...si oamenii care te fac sa te simti special (: (nu ca nu ai fi oricum,dar acest tip de oameni iti scot la iveala  latura frumoasa si te incarca cu energie pozitiva). Inconjoara-te de asemenea si de oameni care te ajuta sa evoluezi, te inspira, oameni de la care ai ce invata si oameni care te fac sa vrei sa faci lucruri marete! Dar mai ales,pastreaza-i si tine-i aproape pe cei care te-au ajutat la greu si care sunt demni de increderea ta.


Fa curatenie,dupa cum spuneam si oricat ai tine la ei, renunta la cei la care trebuie sa renunti si pretuieste-i mai mult pe cei care merita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu